Trzy klasyczne, okrągłe biszkopty to idealna baza do domowych tortów i ciast. Pozwolą zaoszczędzić czas nie tracąc na jakości przygotowanego ciasta. W szybkim czasie pozwolą przygotować doskonały tort lub inne ciasto przekładane. Doskonałe do przekładania owocami, galaretką, kremami i bitą śmietaną.
Składniki: Spód tortowy z ciasta biszkoptowego. Składniki: mąka pszenna,27% jaja,cukier, syrop glukozowo-fruktozowy ,olej rzepakowy, substancje utrzymujące wilgoć: sorbitole, glicerol; skrobia pszenna, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu; sól, emulgator: mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych; regulator kwasowości: octany sodu; naturalny aromat. Produkt może zawierać orzechy i produkty mleczne. Najlepiej spożyć przed: patrz nadruk na spodzie opakowania. Przechowywać w miejscu suchym, chronić przed ciepłem .
Zawartość netto: 400 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 56 op. zb. (DU)
Orzechy: Tak
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Cukry: 28 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Wartość energetyczna kcal: 355 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1495 kJ
Wielkość porcji: 400 g
Zawartość białek: 7,3 g
Zawartość soli: 1,5 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 8,6 g
Zawartość węglowodanów: 63 g