Czekolada mleczna Alpinella z nadzieniem o smaku truskawkowym Składniki: Cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, Shea) serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz kakaowy, mleko w proszku odtłuszczone, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi), E476; proszek jogurtowy (mleko odłuszczone, kultury bakterii jogurtowych), proszek truskawkowy 0,5% (truskawka 40% maltodekstyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), naturalny aromat truskawkowy, barwniki (E120, E160c), aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy). Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 25%. Czekolada mleczna oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne. Może zawierać zboża zawierające gluten (pszenica, jęczmień) orzeszki arachidowe, migdały, orzechy laskowe i orzechy nerkowca.
Dodatki: Z nadzieniem
Smak: Truskawkowy
Typ: Mleczna