Sposób przyrządzania:
Do 3/4 litra zimnej wody wsypać zawartość torebki i dokładnie wymieszać.
Mieszając doprowadzić do wrzenia.
Gotować na wolnym ogniu ok. 3 minut, co jakiś czas mieszając.
Można podawać z grzankami, ziemniakami, groszkiem ptysiowym.
Składniki: mąka fasolowa 60%, mąka ryżowa, sól, skrobia ziemniaczana, maltodekstryna z ziemniaków, tłuszcz wieprzowy wędzony częściowo utwardzony, ekstrakt drożdżowy, warzywa suszone 2% w zmiennych proporcjach (marchew, cebula, czosnek), przyprawy, aromat, zioła.
Rodzaj: Fasolowa
Sposób przygotowania: Do gotowania
Wegetariańskie: Tak
Zawartość netto: 50 g
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie