Sposób przygotowania:
Odmierzyć litr zimnej wody. Odlać szklankę i wymieszać w niej zawartość opakowania.
Pozostałą ilość wody zagotować i wlać do niej rozprowadzony proszek. Całość gotować ok. 5 minut, co pewien czas mieszając.
Smakowitość i kaloryczność zupy podniesie dodatek łyżki tłuszczu lub śmietany.
Smakowitość i kaloryczność zupy podniesie dodatek łyżki tłuszczu lub śmietany.
Składniki: mąka pszenna, sól, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (pozyskiwana z mleka krowiego), warzywa suszone 8% w zmiennych proporcjach (pasternak, cebula, czosnek, pietruszka), maltodekstryna z ziemniaków, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, skrobia ziemniaczana.
Rodzaj: Barszcz biały
Smak: Barszcz
Sposób przygotowania: Do gotowania
Zawartość netto: 60 g
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie