Cock Pasta Curry Zielona 1 Kg

Pasta curry to utarte i wymieszane składniki popularne w kuchni azjatyckiej. Zdecydowanie najostrzejszym rodzajem pasty curry jest zielona pasta curry, stanowi ona kwintesencje Tajlandii (dzięki zawartości kolendry, trawy cytrynowej, galangi oraz chili). Stanowi idealną bazę do zielonego curry, które można przygotować praktycznie ze wszystkiego, wykorzystywana jest także jako marynata do wielu tajskich dań. Do jej przygotowania wykorzystywane są zielone papryczki chili.
  • Cena brutto: 45,40 zł / szt. 42,04 zł / szt.
  • szt.
  • Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)

Wysyłka w 24h + czas dostawy

Składniki: świeże, zielone chili 33%, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, galangal, kminek, nasiona kolendry
Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Tajlandia
Temperatura przechowywania min - max: poniżej 28 °C

Zawartość netto: 1 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 28 op. zb. (DU)

Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie

Cukry: 5,4 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 116 kcal
Wartość energetyczna kcal: 116 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 483 kJ
Wartość energetyczna kJ: 483 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 2,7 g
Zawartość białek: 2,7 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 17,4 g
Zawartość soli: 17,4 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 6,4 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 4,3 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 6,4 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 5,4 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 10 g
Zawartość węglowodanów: 10 g