Ciecierzyca BIO 400 g
Cieciorkę należy przed spożyciem moczyć przez co najmniej 12 godzin i gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Ciecierzycę solimy dopiero pod koniec gotowania. W kuchni arabskiej ciecierzycę wykorzystuje się do przyrządzenia słynnych falafeli czy humusu. Ekologiczne ziarno ciecierzycy świetnie nadaje się do wszelkiego rodzaju past, a także do zup, potraw jednogarnkowych, sosów i sałatek.
- Dodaj do ulubionych:
- Oceń:
- Kod producenta: 5908249972292
- Dostępność: Produkt dostępny
-
Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 6,33 zł brutto
- Rabat: 20 %
- Cena brutto: 7,58 zł / szt. 7,22 zł / szt.
- szt.
-
Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)
-
Szybkie płatności Blik.
Minimalna wartość zamówienia to 50 zł.
Produkt możesz zwrócić w ciągu 14 dni.