Celiko (Frupp) Baton Liofilizowany Jabłkowy Bezglutenowy 9 G [BIO]

Minimalna ilość: 10 szt.
  • Dodaj do ulubionych:
  • Kod producenta: 5900038003491
  • Dostępność: Produkt dostępny

  • Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 4,05 zł brutto
  • Czas realizacji: 2 dni
  • 4,46 zł / szt.
  • 9 g ( 495,56 zł za 1 kg )
  • szt.
  • Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)
SKŁADNIKI
jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).

OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1423 kJ/338 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 69 g
w tym cukry: 51 g
Błonnik: 28 g
Białko: 0,7 g
Sól: 0,02 g

Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać dwutlenek siarki.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

Temperatura przechowywania min - max: 10 - 27 °C