POLSKA FASOLKA PO BRETOŃSKU
Składniki: Woda, biała fasola 36%, koncentrat pomidorowy 7%, cukier, olej słonecznikowy, sól, skrobia kukurydziana modyfikowana, cebula suszona, przyprawy 0,2%, mieszanka ziół, czosnek suszony
Sposób przygotowania: Bez gotowania, Do gotowania
Zawartość netto: 430 g
Pojemność: 425 ml
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 144 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal: 109 kcal
Wartość energetyczna kJ: 455 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 4,3 g"
"Zawartość błonnika: 5,1 g"
Zawartość soli: 1 g
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g"
"Zawartość tłuszczów (ogólnie): 3,2 g"
"Cukry: 5,8 g"
"Zawartość węglowodanów: 13,1 g"