Beskidzkie Bajgle to tradycyjny smak i chrupiąca skorupka. Idealne jako szybka przekąska w ciągu dnia lub jako dodatek do ulubionego posiłku.
Składniki: Mąka pszenna, olej roślinny rzepakowy, cukier, sól, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu; regulator kwasowości: wodorotlenek sodu.
Smak: Klasyczne
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Może zawierać
Orzechy: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Może zawierać
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Tak
Cukry: 8,2 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 7,3 g
Wartość energetyczna kcal (energia): 6 %RWS
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 112 kcal
Wartość energetyczna kcal: 374 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 474 kJ
Wartość energetyczna kJ: 1580 kJ
Wielkość porcji: 30 g
Zawartość białek (ogólnie): 5 %RWS
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 2,5 g
Zawartość białek: 8,2 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie): 0,4 g
Zawartość soli (ogólnie): 6 %RWS
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0,36 g
Zawartość soli: 1,2 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone): 11 %RWS
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 8,8 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 2,2 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 2,6 g
Zawartość węglowodanów (cukry): 3 %RWS
Zawartość węglowodanów (ogólnie): 8 %RWS
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 2,5 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 20 g
Zawartość węglowodanów: 65 g