Mieszanka do wypieku bezglutenowego chleba, pizzy, pierogów.
Składniki: skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, białko grochowe, białko sojowe, mąka gryczana, glukoza, błonnik jabłkowy, błonnik grochowy, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, sól
Rodzaj: Bezglutenowa
Zawartość netto: 1 kg
Produkt bez laktozy: Tak
Produkt bezglutenowy: Tak
Bez glutenu: Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 48 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 4 g
Ilość porcji w opakowaniu: 2 szt.
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,19 g
Wartość energetyczna kcal: 366 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1553 kJ
Wielkość porcji: 500 g
Zawartość białek: 1,8 g
Zawartość soli: 1,1 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0,83 g
Zawartość węglowodanów: 81 g