Produkt bezglutenowy
Składniki: skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, izobat białka grochowego, sól, woda, emulgator: mono i di glicerydy kwasów tłuszczowych; substancja zagęszczająca: E464; regulator kwasowości: E575; barwnik: beta karoten; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Rodzaj: Nitki
Zawartość netto: 250 g
Produkt bezglutenowy: Tak
Bez glutenu: Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 64 op. zb. (DU)
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal: 370 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1550 kJ
Wielkość porcji: 100 g
"Zawartość białek: 0,72 g"
"Zawartość błonnika: 2,1 g"
"Zawartość soli: 0,48 g"
"Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g"
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 1 g
"Cukry: 0,1 g"
Zawartość węglowodanów: 87 g