Produkt bezglutenowy. Produkt stosowany w diecie bezlutenowej
Składniki: skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, izobat białka grochowego, sól, woda, emulgator: mono i di glicerydy kwasów tłuszczowych; substancja zagęszczająca: E464; regulator kwasowości: E575; barwnik: beta karoten; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Rodzaj: Nitki
Zawartość netto: 250 g
Produkt bezglutenowy: Tak
Bez glutenu: Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 64 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 0,1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Wartość energetyczna kcal: 370 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1550 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 0,72 g
Zawartość soli: 0,48 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 1 g
Zawartość węglowodanów: 87 g