Bakalland Skórka pomarańczowa 100g

Skórka pomarańczowa ma bardzo szerokie zastosowanie w cukiernictwie - jest nierozłącznym składnikiem serników, makowców, mazurków oraz innych tradycyjnych ciast. Dodawana jest również do deserów i lodów. Starta skórka tworzy również bardzo ciekawe połączenie z daniami wytrawnymi, mięsami, sosami oraz sałatkami
  • Dodaj do ulubionych:
  • Kod producenta: 5900749007795
  • Dostępność: Produkt dostępny

  • Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 7,21 zł brutto
  • Czas realizacji: 2 dni
  • 6,34 zł / szt.
  • szt.
  • Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)
Składniki: Skórka pomarańczowa (49%), syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: dwutlenek siarki. produkt może zawierać gluten, mleko i soję.
Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: WłochyNie zawiera tłuszczów nasyconych: Tak
Nie zawiera tłuszczu: Tak
Rodzaj: Skórka pomarańczowa
Typ: Całe owoce
Źródło błonnika pokarmowego: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Orzechy: Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny: Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Tak
Cukry: 55 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Wartość energetyczna kcal: 309 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1309 kJ
Zawartość białek: 0,3 g
Zawartość soli: 0,25 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0,1 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0 g
Zawartość węglowodanów: 75 g