Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Polska
Waga netto: 850 g
Waga brutto: 0,97 kg
Temperatura przechowywania min - max: 2 - 20 °C
Masa makowa z bakaliami Składniki: woda, mak 22%, cukier, bakalie 6,5% [rodzynki 55% (rodzynki 99,5%, olej bawełniany i/lub słonecznikowy); skórka pomarańczowa kandyzowana 45% (skórka pomarańczowa 59%, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier)], syrop cukru inwertowanego, mąka pszenna, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Zawartość netto: 850 g
Źródło błonnika pokarmowego: Tak
Bardzo niska zawartość sodu/soli: Tak
Niska zawartość tłuszczu: Tak
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 144 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Alergeny:
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartości odżywcze:
Witaminy i składniki mineralne
Wapń: 350 mg/100g
Żelazo: 2,2 mg/100g