Arrighi Tortellini Z Grzybami 250 G
Ciasto na klasyczne polskie pierogi bądź uszka jest dość miękkie i nieco grubsze. Natomiast na tortellini i ravioli włosi robią sprężyste gładkie ciasto jak na makaron i wałkują je wyjątkowo cienko. Ciasto gotuje się „al dente” i stąd zbliżenie do makaronu. Małe pierożki najczęściej nadziewane są farszem mięsnym, grzybowym lub serowym. Podaje się je jako odrębne danie z różnymi sosami bądź czystymi zupami, jak barszcz czy rosół.
- Dodaj do ulubionych:
- Kod producenta: 8003740067342
- Dostępność: Produkt dostępny
-
Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 7,99 zł brutto
- Cena brutto: 8,79 zł / szt. 8,37 zł / szt.
-
250 g ( 35,16 zł za 1 kg )
- szt.
-
Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)
Wysyłka w 24h + czas dostawy