Arrighi Tortellini Z Grzybami 250 G

Ciasto na klasyczne polskie pierogi bądź uszka jest dość miękkie i nieco grubsze. Natomiast na tortellini i ravioli włosi robią sprężyste gładkie ciasto jak na makaron i wałkują je wyjątkowo cienko. Ciasto gotuje się „al dente” i stąd zbliżenie do makaronu. Małe pierożki najczęściej nadziewane są farszem mięsnym, grzybowym lub serowym. Podaje się je jako odrębne danie z różnymi sosami bądź czystymi zupami, jak barszcz czy rosół.
  • 8.35 zł / szt.
  • 250 g ( 33.40 zł for 1 kg )
  • szt.
  • Przelewy24, Przelew tradycyjny (przedpłata)
Składniki: Makaron jajeczny 72% [semolina z pszenicy durum, jaja (19,4% w makaronie i 13,9% w całym produkcie)], nadzienie 28% [bułka tarta (mąka pszenna, woda, drożdże piwowarskie, sól), olej słonecznikowy, sól, serwatka w proszku, ser ricotta ( 3% w nadzieniu i 0,8% w całym produkcie) (serwatka , śmietana, sól), grzyby suszone w proszku (2,4% w nadzieniu i 0,7 % w całym produkcie) ( boletus luteus i agaricus bisporus) błonnik pszenny, cukier, aromaty, suszony czosnek, pietruszka, ekstrakt drożdżowy, czarny pieprz, przeciwutleniacz: ekstrakt rozmarynu]

Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie