Czekolada mleczna z całymi migdałami.
Składniki: cukier, migdały (21 %), miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcze roślinne (palmowy, shea), tłuszcz mleczny, emulgatory (lecytyny sojowe, E 476), aromat. Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej minimum 25 %. Oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.
Typ: Mleczna
Smak: Klasyczny (classic)
Dodatki: Z orzechami
Zawartość netto: 100 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 272 op. zb. (DU)
Orzechy: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Migdały i produkty z migdałami: Tak
Dodatki zawarte w produkcie (E-symbole): E476 Polirycynooleinian
Funkcje dodatków obecnych w produkcie (zadeklarowanych jako dodatki lub numery E): Emulgator