Ale Papryka czerwona słodka może być używana w kuchni wszechstronnie – do potraw mięsnych, sosów, twarogów, wędlin, sałatek, potraw z ryb, ryżu i drobiu. Jest wyjątkowa ze względu na jednocześnie ostry i słodki smak. Nadaje potrawą nie tylko wyborny smak i aromat, ale też piękną ceglastą barwę. Składniki: Suszona, mielona papryka czerwona. Produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj, soi i glutenu.
Typ: Przyprawy jednorodne
Rodzaj przyprawy: Papryka słodka
Przeznaczenie: Do potraw z drobiu, mięsa, ryb, dań wegetariańskich, ziemniaków, ryżu, nabiału, dressingów do sałatek oraz nadawania potrawom czerwonego koloru.
Dla diabetyków: Tak
Zawartość netto: 190 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 96 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.