Ale Papryka czerwona - charakteryzuje się pięknym krwistym kolorem. Jest niezastąpioną przyprawą w kuchni węgierskiej, meksykańskiej i indyjskiej. Idealnie komponuje się z drobiem i daniami mięsnymi oraz rybnymi.
Składniki: mieszanka mielonej papryki czerwonej słodkiej oraz papryczek piri-piri. Produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj, soi i glutenu.
Typ: Przyprawy jednorodne
Rodzaj przyprawy: Papryka ostra
Przeznaczenie: Do drobiu, mięs, ryb, dań wegetariańskich, ryżu, nabiału, sałatek.
Dla diabetyków: Tak
Zawartość netto: 500 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 54 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie