Nasiona gorczycy Ale ! możemy wykorzystać do marynowania jako środek silnie konserwujący. Stosowana jest również do aromatyzowania korniszonów i różnych warzyw w occie, kiszonek, musztard, kiełbas, wędlin, mięs i ryb. Dzięki właściwościom bakteriobójczym nasiona gorczycy przedłużają trwałość produktów.
Składniki: Nasiona gorczycy. Produkt może zawierać śladowe ilości: glutenu, jajek, mleka, selera, sezamu i soi.
Typ: Przyprawy jednorodne
Rodzaj przyprawy: Gorczyca
Przeznaczenie: do mięs, nabiału, sosów, marynat.
Dla diabetyków: Tak
Zawartość netto: 250 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 96 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Tak