Tapioka - granulat 400 g

Granulat należy namoczyć w wodzie, a następnie gotować do uzyskania miękkości. Dodać do potrawy. Tapioka powstaje ze skrobi manioku,ma neutralny smak i nie powoduje alergii.Używa się jej głównie do wyrobu legumin i budyniów,a także lekko zagęszcza
  • Rabat: -0,75 zł (10 %)
  • (Rabat brutto: -0,79 zł (10 %))
  • Cena brutto: 7,15 zł / szt. 6,81 zł / szt.
  • szt.
  • Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)

Wysyłka w 24h + czas dostawy

Składniki: tapioka
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: TH
Wartość odżywcza w 100g
Wartość odżywcza: 1469/346
Węlowodany: 86 g
Błonnik: 0.9 g
Sól: 0.06 g