Makaron fusilli pełnoziarnisty z pszenicy durum BIO 500 g
Wybieramy najlepsze ekologiczne odmiany pszenicy, mielimy je w naszym młynie i mieszamy je z wodą źródlaną ze wzgórz w sąsiedniej fabryce makaronów, która zajmuje się produkcją makaronu Girolomoni.
Po wyjęciu nasz makaron odpoczywa przez 7 do 12 godzin w temperaturze 65 stopni, zależnie od formatu. Ten powolny proces suszenia zachowuje składniki odżywcze i wydobywa cały smak i aromat pszenicy.
Po wyjęciu nasz makaron odpoczywa przez 7 do 12 godzin w temperaturze 65 stopni, zależnie od formatu. Ten powolny proces suszenia zachowuje składniki odżywcze i wydobywa cały smak i aromat pszenicy.
- Dodaj do ulubionych:
- Kod producenta: 8032891760024
- Dostępność: Produkt dostępny
-
Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 5,98 zł brutto
- Rabat: -0,71 zł (10 %)
- (Rabat brutto: -0,75 zł (10 %))
- Cena brutto: 6,73 zł / szt. 6,41 zł / szt.
- szt.
-
Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)
Wysyłka w 24h + czas dostawy