Cykoria Panier 0,7 Kg

Panier można stosować do wszystkich rodzajów mięs i ryb oraz do gotowanych warzyw
Panierowanie jest często stosowanym w naszych kuchniach sposobem przygotowywania różnych gatunków mięs do smażenia. Polecamy Państwu PANIER nadający złocistą, bardzo pożądaną barwę powierzchni smażonych produktów. Zatrzymując sok mięsny i składniki odpowiedzialne za aromat zapewnia dobrą soczystość i kruchość mięsa. Specjalnie dobrane składniki PANIERU zabezpieczają przed chłonięciem zbyt dużych ilości tłuszczu w trakcie smażenia. PANIER można stosować do przygotowywania panierowanych mięs i ryb oraz do gotowanych warzyw.
Sposób przyrządzania: Przygotowane so smażenia porcje mięsa, kurczaka lub ryb posolić, doprawić przyprawami, zanurzyć w jajku lub kleiku z mąki i obtoczyć w panierce lekko dociskając ręką.
Sposób przyrządzania warzyw: Ugotowane warzywa (kalafior, fasolkę, szparagi itp.) posypać rozgrzanym na patelnia panierem, polać tłuszczem.
  • Cena brutto: 19,58 zł / szt. 18,65 zł / szt.
  • 700 g ( 27,97 zł za 1 kg )
  • szt.
  • Płatność online, Przelew tradycyjny (przedpłata)

Wysyłka w 24h + czas dostawy

Składniki: mąka pszenna, sól, drożdże, barwnik (ekstrakt papryki)
Kraj pochodzenia/wyprodukowano w: Polska
Temperatura przechowywania min - max: 5 - 25 °C
"Rodzaj: Do kotletów, Do kurczaka, Do mięs, Do ryb, Do warzyw"
Zawartość netto: 700 g
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Tak
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g