Bulion grzybowy z borowikami Winiary doskonale podkreśli smak Twoich dań. Dzięki aromatowi suszonych borowików podgrzybków i pieczarek masz pewność, że danie będzie dobrze przyprawione i smaczne. Możesz wykorzystać go zarówno do podkreślenia smaku zup i sosów, jak również do doprawienia innych potraw. Aby uzyskać aromatyczny bulion grzybowy z borowikami rozpuść 2 kostki w 1 litrze wrzącej wody, a do podkreślenia smaku użyj jedynie 1 kostkę na 1 litr płynu. Przy użyciu kostki bulionowej większość dań nie wymaga dosalania, dzięki czemu masz pewność, że danie będzie udane i smaczne. Bulion grzybowy z borowikami Winiary to: - gwarancja, że danie zawsze się uda - idealnie przyprawione danie z aromatem borowików podgrzybków i pieczarek - prosty i szybki sposób na podkreślenie smaku przygotowywanej potrawy Składniki: sól, olej palmowy, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe), skrobia ziemniaczana, aromaty (z pszenicą), cukier, suszone warzywa 2,8% (cebula, czosnek), suszony borowik 1,7%, ekstrakt drożdży, pieprz czarny, barwnik (karmel amoniakalny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), przeciwutleniacz (wyciągi z rozmarynu), fermentowane białko pszenne.