Skład: 95% preparaty białkowe (ultrafiltrowany koncentrat białek serwatkowych WPC (z mleka), izolat białek serwatkowych WPI-CFM (z mleka)), aromaty, mąka z orzeszków ziemnych (arachidowych) (dla smaku Masła Orzechowego), olej ze średniołańcuchowymi kwasami tłuszczowymi (olej MCT), fruktoza, regulatory kwasowości – kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, cytryniany sodu; substancje zagęszczające – guma arabska, guma ksantanowa, sól sodowa karboksymetylocelulozy; substancje słodzące – acesulfam K, sukraloza, cyklaminiany (Z); emulgator – lecytyny (z soi); sól, barwniki: karoteny (A), koszenila (B), ryboflawiny (C), E 150c (D), E 150d (E), E 133 (F), błękit patentowy V (G), indygokarmin (H), chlorofile i chlorofiliny (I), kurkumina (J), antocyjany (K), ekstrakt z papryki (L), betanina (M), węgiel roślinny (N). (A)-(Z) – W zależności od smaku produktu symbol (A-Z) użytego składnika znajduje się obok daty minimalnej trwałości (najlepiej spożyć przed). Wyprodukowano w zakładzie wykorzystującym składniki pochodzące z mleka, jaj, soi, orzechów, orzeszków ziemnych (arachidowych), zbóż zawierających gluten, ryb, skorupiaków, mięczaków.