Składniki: Oprócz tłuszczu kakaowego czekolada zawiera tłuszcze roślinne. czekolada 47% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (shea), emulgator: lecytyny], nadzienie wiśniowe 22% [syrop glukozowy, cukier, przecier wiśniowy 30%, koncentrat z czarnej marchwi, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, kwas winowy), przecier z aronii, aromat naturalny, substancja zagęszczająca: pektyny], cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), czekolada 4,9% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (shea), emulgator: lecytyny], mleko w proszku odtłuszczone, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 1,7%, emulgator: lecytyny, aromaty naturalne. Produkt może zawierać orzeszki arachidowe, orzechy laskowe, migdały, nasiona sezamu, pszenicę, soję i jaja. Czekolada: masa kakaowa minimum 43%.