VIFON- ZUPA RAMEN
Łagodne i błyskawiczne. Wegetariańskie z naturalnym sosem
sojowym z dodatkiem prozdrowotnych alg morskich Wakame.
Żółty i elastyczny pszenny makaron Ramen tradycyjnie jest składnikiem przepysznej japońskiej zupy o takiej samej nazwie.
Składniki: Składniki: kluski (92%): mąka pszenna, tłuszcz palmowy, tapioka, skrobia modyfikowana, sól, cukier, stabilizatory: trifosforany, guma guar; substancje spulchniające: węglany potasu, węglany sodu; kurkuma; dodatki smakowe (8%): sól, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; cukier, sos sojowy w proszku (6,4%): sos sojowy (nasiona soi, mąka pszenna, sól), skrobia ziemniaczana, tapioka, sól; hydrolizowane białko sojowe, teksturowane białko sojowe, suszone glony wakame (Undaria pinnatifida) (3,2%), zabielacz (syrop glukozowy, tłuszcz palmowy, kazeinian sodu (mleko), emulgator: E 471, substancja przeciwzbrylająca: E 554, aromat), pieprz, suszone grzyby shiitake (Lentinus edodes) (2,5%), grzyby Volvariella volvacea (2,5%), suszony szczypiorek (dwutlenek siarki i siarczyny) (2,5%), cebula w proszku, czosnek w proszku, barwniki: karmel, ekstrakt z papryki; substancja przeciwzbrylająca: E 551; maltodekstryna, olej sezamowy (sezam), aromaty.