Zupa błyskawiczna z nudlami sojowymi z fasoli mung,
o smaku kurczaka (łagodna) pełna smaku i aromatu, popularna
w północnym rejonie Wietnamu Ha Noi.
Składniki: nudle (82,4%): skrobia ziemniaczana, skrobia z fasoli Mung, sól, substancja zagęszczająca: guma guar; baza zupy (13,8%): sól, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; cukier, teksturowany GLUTEN PSZENNY, suszone warzywa w zmiennych proporcjach (2,5%): szczypior, por; pieprz, ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna, aromat, kurkuma, barwnik: karmel, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu; saszetka z olejem (3,8%): rafinowany olej palmowy, czerwona szalotka, aromaty, barwnik: karoteny; przeciwutleniacz: mieszanina tokoferoli.