Zupa błyskawiczna z nudlami ryżowymi o smaku wołowiny (lekko pikantna) ze starannie dobraną kompozycją przypraw. Wywodzi się z południowego rejonu Wietnamu Delty Mekong i Ho Chi Minh City.
Składniki: nudle ryżowe (76,2%): skrobia ryżowa, cukier, sól, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; substancja zagęszczjąca: guma guar; baza zupy (15,4%): sól, cukier, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; suszone warzywa w zmiennych proporcjach (5%): marchew, szczypior, kolendra; teksturowane białko SOJOWE, maltodekstryna, mieszanka przypraw, aromat, pieprz, tapioka, ekstrakt drożdżowy, hydrolizowane białko SOJOWE, substancja zagęszczjąca: guma ksantanowa; czerwona szalotka (0,8%), chili (0,6%), trawa cytrynowa (0,6%), substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu; saszetka z olejem (8,4%): rafinowany olej palmowy, prażona czerwona szalotka, aromaty, barwnik: ekstrakt z papryki; przeciwutleniacz: mieszanina tokoferoli.