Produkty sojowe ze względu na zawartość białka o wysokiej wartości biologicznej warto włączyć do codziennej diety. Soja daje wiele możliwości kulinarnych. W postaci pasztetów i past jest znakomitą propozycją na pożywne śniadania w połączeniu z kromką chleba czy pieczywa chrupkiego. - soja wyróżnia się jednym z najlepiej przyswajalnych białek wśród wszystkich produktów pochodzenia roślinnego. - działanie antyoksydacyjne (neutralizowanie wolnych rodników) - nienasycone kwasy tłuszczowe w tym cenne dla zdrowia omega-3 - błonnik pokarmowy - witaminy z grupy B - zawartość cennych minerałów: potasu, fosforu, wapnia, magnezu, żelaza, manganu, cynku i miedzi. Woda, olej roślinny, białko sojowe 7,0%, kasza manna, cebula, ekstrakt drożdżowy, przyprawy naturalne, sól, pieczarki suszone 0,8%, błonnik pszenny, hydrolizat białek roślinnych (soja, kukurydza), aromat (białka mleka z laktozą).