Produkty sojowe ze względu na zawartość białka o wysokiej wartości biologicznej warto włączyć do codziennej diety. Soja daje wiele możliwości kulinarnych. W postaci pasztetów i past jest znakomitą propozycją na pożywne śniadania w połączeniu z kromką chleba czy pieczywa chrupkiego. - soja wyróżnia się jednym z najlepiej przyswajalnych białek wśród wszystkich produktów pochodzenia roślinnego. - działanie antyoksydacyjne (neutralizowanie wolnych rodników) - nienasycone kwasy tłuszczowe w tym cenne dla zdrowia omega-3 - błonnik pokarmowy - witaminy z grupy B - zawartość cennych minerałów: potasu, fosforu, wapnia, magnezu, żelaza, manganu, cynku i miedzi. woda, olej rzepakowy, warzywa 8% (cebula, marchew, pietruszka), białko sojowe 6%, aromaty naturalne, przyprawy (gorczyca), koncentrat pomidorowy, skrobia kukurydziana, błonnik (grochowy, bambusowy), sól morska