Sandra Pasta Z Ostrej Papryki Chilli (Harissa) 185 G

Ostra pasta z papryki chilli powszechna w kuchni arabskiej (głównie w Tunezji i Libii). Stosowana przede wszystkim jako dodatek do kuskus, makaronów, zup a nawet kanapek. Harrisa doskonale nadaje się również do nacierania mięs, podkreślenia smaku ryb. Harrisę często łączy się z czosnkiem, kolendrą, kminkiem i oliwą. Aby złagodzić ostrość harissy należy dodać więcej oliwy.
  • 7.99 zł / szt.
  • 185 g ( 43.19 zł for 1 kg )
  • szt.
  • Przelewy24, Przelew tradycyjny (przedpłata)
Składniki: Ostra papryka (87%), sól, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, ekstrakt z papryki.

Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie