Tajski sos orzechowy o słodko-pikantno-słonym smaku. Jego główne składniki to masło orzechowe, sos sojowy, imbir, ocet ryzowy i sezam, co gwarantuje wspaniałe doznania smakowe. Jest częścią popularnego i znanego dania kurczak satay.
Składniki: woda, cukier, ORZESZKI ZIEMNE kruszone 8%, sos SOJOWY (SOJA, PSZENICA, sól, woda), pasta czerwone curry (chili, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki kaffir, przyprawy), olej palmowy, nasiona SEZAMU, sól, przyprawa curry (kurkuma, cynamon, nasiona kopru włoskiego, gałka muszkatołowa), pasta z tamarynda, skrobia modyfikowana, regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas fosforowy. stabilizator: guma ksantanowa, substancja konserwująca: benzoesan sodu, barwnik: ekstrakt z papryki, olej z nasion SEZAMU.