Pasztet z drobiem pieczarkowy Rolnik to jeden z ulubionych przysmaków wszystkich, grzybowych smakoszy. Posiada kremową konsystencję i delikatny smak, przełamany wyrazistą nutą pieczarek i cebulki. Tradycyjne połączenie wieprzowiny, drobiu oraz unikalnej mieszanki przypraw, tworzy wyśmienitą, mięsno-grzybową kompozycję, która najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem, kiszonym ogórkiem oraz świeżym pomidorem.
Składniki: woda, skórki wieprzowe 12,7%, skórki z kurczaka 9,5%, mięso oddzielone mechanicznie z kurczaka 7,4%, kasza manna (z pszenicy), wątroba z kurczaka 4,2%, wątroba wieprzowa 4,2%, przyprawy i dodatki funkcjonalne (białko sojowe, sól, przyprawy i ekstrakty przypraw, seler, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, substancja konserwująca E 250, stabilizatory: E 450 i E 451, substancja żelująca karagen, aromaty, skrobia kukurydziana modyfikowana, hydrolizat białka sojowego, hydrolizat białka pszenicy, częściowo utwardzony tłuszcz roślinny palmowy, barwnik: ryboflawiny, maltodekstryna, glukoza, warzywa suszone, ekstrakt drożdżowy), pieczarki suszone 1,3%, cebula suszona.