Pektyna do dżemów 30 g

Przgotować 2 kg owocóworaz 1 kg ckru. Do przygotowanyc owoców wlać pół szklanki wody i zagotować. Zawartość opakowaia wymieszać z jedną szklanką cukru. wsypać do gotujacych się owoców i mieszać. Gotować od 3 do 5 minut. Wsypać pozostałą ilość cukru i gotować do ałkowitego rozpuszczea. dodać łyżeczkę kwasku cytrynoweg, rozpuszczonego w ałej ilości goracej wody. Dokładnie wymieszać. następnie nalezy zebrac pianę i rozlać goracy dżem do słoików. Zaleca się pasteryzować dżem przez 20 minut.
  • 6.96 zł / szt.
  • szt.
  • Przelewy24, Przelew tradycyjny (przedpłata)
  • Fast Blik payments.

We complete the order within 24 hours.

The product is covered by a one-year warranty.

You can return the product within 14 days.