Tradycyjne flaczki wołowe po zamojsku z doskonałej jakości surowca i najlepszą mieszanką przypraw. Całość komponuje wyraźny, doskonały smak.
Składniki: woda, przedżołądki wołowe 30%, warzywa w zmiennych proporcjach 8,4% (marchew, pietruszka, seler korzeń, cebula), mąka pszenna, koncentrat pomidorowy 1,4%, sól, oleje roślinne (palmowy, rzepakowy, częściowo utwardzony palmowy), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna), regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromaty, barwnik: annato; hydrolizat białka sojowego, cukier, przyprawy (w tym gałka muszkatołowa 0,05%), wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5-rybonukleotydy disodowe), majeranek, warzywa suszone (marchew, pasternak, cebula), ekstrakt drożdżowy, pomidor.