Ocelio Bezglutenowe Gnocchi Ziemniaczane 500 G

Bezglutenowe ziemniaczane gnocchi Ocelio o naturalnym smaku to tradycyjny włoski dodatek do wszelkiego rodzaju sosów, m.in. napoli, bolognese lub pesto. Gnocchi gotowe są do podania po zaledwie kilku minutach. Delikatne i miękkie kluseczki powstają z rehydratyzowanych ziemniaków, mąki ryżowej i skrobi ziemniaczanej, dlatego pozostają bezglutenowe. Z pewnością przypadną do gustu wszystkim domownikom, nawet tym najmłodszym. Gnocchi Ocelio wystarczy wrzucić do gorącej, osolonej wody i wyjąć po dwóch minutach od wypłynięcia.
– błyskawiczne przygotowanie
– bezglutenowe
– naturalny smak
  • 12.68 zł / szt.
  • 500 g ( 25.36 zł for 1 kg )
  • szt.
  • Przelewy24, Przelew tradycyjny (przedpłata)
Składniki: Ziemniaki rehydratyzowane 70% (woda, płatki ziemniaczane), mąka ryżowa, mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromaty naturalne.

Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie