Pianka o smaku waniliowym z mleka alpejskiego z nadzieniem karmelowym (23 %) oblana czekoladą
mleczną z mleka alpejskiego (24 %).
Składniki: czekolada mleczna 25% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcz mleczny, serwatka w proszku (z mleka), emulgatory (lecytna sojowa, E 478), aromat], cukier, syrop glukozowy, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), odtworzone odtłuszczone mleko, mleko słodzone zagęszczone odtłuszczone, substancja utrzymująca wilgoć (sorbitole), glukoza, tłuszcz mleczny, odtłuszczne mleko w proszku, substancja żelująca (agar), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), sól, stabilizator (inwertaza), aromaty, substancja konserwująca (sorbinian potasu), emulgator (lecytyna słonecznikowa). Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej z mleka alpejskiego minimum 44%.