Lubella Jajeczna to tradycja i doświadczenie, dzięki którym nasz makaron jest jeszcze bardziej sprężysty i nie skleja się, dlatego Lubella jest idealna do każdej zupy
A do tego ten naturalny kolor i wyjątkowy smak!
Zanim Lubella Jajeczna trafi na twój głęboki talerz, czeka ją całkiem spora droga. A więc startujemy!
Zaczynamy od dokładnej selekcji... zbóż! Mielimy tylko ziarno wysokiej jakości. Tak powstaje mąka, która trafia do makaronu Lubella.
I nadszedł czas na jaja! Teraz Lubella jeszcze bardziej jajeczna.
Najwyższa pora dokładnie wyrobić i uformować ciasto makaronowe.
Lubella Jajeczna jest już gotowa!
Składniki: Mąka makaronowa pszenna, jaja z chowu ściółkowego (9%) (2 jaja na 1 kg mąki), przyprawa: kurkuma. produkt może zawierać soję.
Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie