Kuksu Kimchi. Zupa instant z makaronem o smkau kimchi
Składniki: Makaron typu noodle (68,8%): mąka pszenna , olej palmowy , skrobia modyfikowana, sól , substancje spulchniające: węglany potasu i sodu; warzywa suszone (7,7%): kapusta biała, cebula mielona (2,1%), cebula grys (0,9%), marchew, por płatek (0,8%), papryka czerwona płatek (0,6%); aromaty, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5’ – rybonukleotydy disodowe; maltodekstryna, sól, tłuszcz palmowy, przyprawy : chili, imbir, papryka czerwona mielona (0,1%), pieprz czarny mielony; koncentrat soku z marchwi w proszku, ekstrakt drożdżowy, suszony koncentrat czosnku, regulatory kwasowości: octany sodu, kwas cytrynowy; ekstrakt paprykowy, cukier, proszek pomidorowy, suszony koncentrat soku z buraka ćwikłowego w proszku.