Fasola po bretońsku skierowana jest dla osób, które preferują bardziej wyraziste smaki oraz treściwe, sycące potrawy. Danie gotowe zostało stworzone na bazie tradycyjnego przepisu oraz dobory najwyższej jakości, polskich surowców. Idealne nadaje się do spożycia w połączeniu ze świeżym pieczywem w formie obiadu, czy nawet kolacji.
Składniki: Woda, fasola biała gotowana 34%, kiełbasa 8% (mięso wieprzowe, woda, tłuszcz wieprzowy, kasza manna (z pszenicy), skrobia ziemniaczana, błonnik pszenny, błonnik grochowy, białka wieprzowe, sól, przyprawy, aromaty), koncentrat pomidorowy 3,7%, cebula, cukier, mąka pszenna, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, cebula, pietruszka nać), przyprawy, ekstrakt drożdżowy, ekstrakty przypraw.
Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie