Kamis Sól Zmiękczająca Mięso 30G
Sól zmiękczająca mięso, która pomaga wykorzystać pełnię smaku przygotowywanego dania. Zawarty w niej naturalny enzym - papaina, pozyskiwany z owoców papai, pozwala na zmiękczanie i poprawienie kruchości mięsa, poprzez rozluźnienie jego włókien. Sól zmiękczającą stosuje się do potraw z wołowiny, baraniny, wieprzowiny oraz dziczyzny.
Dla uzyskania najlepszego efektu, należy dokładnie natrzeć mięso solą zmiękczającą na 15-20 minut przed smażeniem, pieczeniem lub gotowaniem.
Dla uzyskania najlepszego efektu, należy dokładnie natrzeć mięso solą zmiękczającą na 15-20 minut przed smażeniem, pieczeniem lub gotowaniem.
- Watch the product:
- Manufacturer's code: 5900084081016
- Availability: Exists
-
The lowest price 30 days before the discount: 2.37 zł gross
- 2.67 zł / szt.
-
30 g ( 89.00 zł for 1 kg )
- szt.
-
Przelewy24, Przelew tradycyjny (przedpłata)
Składniki: Sól
Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie