Kamis Przyprawa Do Cielęciny 20 G

Cielęcina jest ponoć najpyszniejsza, gdy jej smaku nie tłumi zbyt wiele przypraw. Jednak w najpopularniejszej włoskiej przystawce cielęcina schowana jest pod sosem rybnym. W Piemoncie, we Włoszech, mówią na nią Vitel tonna. Gotowaną lub pieczoną zimną cielęcinę kroi się w cieniutkie plastry i oblewa sosem z majonezu i roztartego tuńczyka, dekorując aromatycznymi kaparami i anchois.
  • 3.03 zł / szt.
  • 20 g ( 151.50 zł for 1 kg )
  • szt.
  • Przelewy24, Przelew tradycyjny (przedpłata)
Składniki: sól, cebula, czosnek, papryka słodka, maltodekstryna, pieprz czarny - 4%, bazylia - 2%, koperek - 2%, liście laurowe, ziele angielskie

Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie