BIO - jakość, za którą ręczę - Stefan Hipp bezglutenowa bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry bezmleczna Najwyższa jakość HiPP - Ponad 60 lat doświadczenia w rolnictwie ekologicznym - Szczegółowe kontrole w naszym laboratorium, należącym do wiodących w Europie - Bardziej surowe normy jakościowe niż wymagane z prawem - Ekologiczne ziarna zbóż - Tradycyjne metody uprawy - bez użycia nawozów sztucznych i innych środków chemicznych* - Bez składników modyfikowanych genetycznie* *zgodnie z rozporządzeniem Rady (WE) nr 834/2007 dotyczącym produkcji ekologicznej Znak HiPP BIO to gwarancja ponad 260 kontroli każdego produktu oraz 60 lat doświadczenia w rolnictwie ekologicznym. Dla bezpiecznego i zdrowego żywienia Twojego dziecka: - bez dodatku cukru** - wyselekcjonowane składniki - wartościowe, bezglutenowe zboża, w tym pełnoziarniste proso - zgodnie z przepisami prawa zawiera witaminę B1 - ważną dla prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego B... Składniki: pełnoziarnista mąka jaglana* 36%, grysik ryżowy* 34%, mąka kukurydziana* 30% , witamina B1, *z rolnictwa ekologicznego