BIO - jakość, za którą ręczę - Stefan Hipp
bezglutenowa
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
bezmleczna
Najwyższa jakość HiPP
- Ponad 60 lat doświadczenia w rolnictwie ekologicznym
- Szczegółowe kontrole w naszym laboratorium, należącym do wiodących w Europie
- Bardziej surowe normy jakościowe niż wymagane z prawem
- Ekologiczne ziarna zbóż
- Tradycyjne metody uprawy - bez użycia nawozów sztucznych i innych środków chemicznych*
- Bez składników modyfikowanych genetycznie*
*zgodnie z rozporządzeniem Rady (WE) nr 834/2007 dotyczącym produkcji ekologicznej
Znak HiPP BIO to gwarancja ponad 260 kontroli każdego produktu oraz 60 lat doświadczenia w rolnictwie ekologicznym.
Dla bezpiecznego i zdrowego żywienia Twojego dziecka:
- bez dodatku cukru**
- wyselekcjonowane składniki - wartościowe, bezglutenowe zboża, w tym pełnoziarniste proso
- zgodnie z przepisami prawa zawiera witaminę B1 - ważną dla prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego
B...
Składniki: pełnoziarnista mąka jaglana* 36%, grysik ryżowy* 34%, mąka kukurydziana* 30% , witamina B1, *z rolnictwa ekologicznego
Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie