Szprot w sosie pomidorowym chilli sriracha 170g
Składniki: szprot(60%) sprattus sprattus (spr); złowione w morzu Północno-Wschodni Atlantyk FAO 27, Morze Bałtyckie FAO 27IIId, narzędzie połowowe włoki petagiczne (OTM), sos pomidorowy chili sriracha (40%)- woda, koncentrat pomidorowy (16,5%), olej rzepakowy,sos sriracha (8%) (papryczka chili, syrop z trzciny cukrowej, (cukier, woda), sól, czosnek, woda, regulator kwasowośco (kwas octowy, kwas cytrynowy), wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), substancja konserwująca (sorbinian potasu), cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, ocet spirytusowy, papryka suszona, sól, chili(0,3%), ekstrakt pieprzu, substancja zagęszczająca (guma guar), ekstrakt papryki.