Kultowe i uwielbiane Jeżyki w formie delikatnych, waflowych kulek, wypełnionych pysznym, karmelowym kremem, oblane czekoladą mleczną i obsypane orzechami z kroplą karmelu w środku
Składniki: Cukier, tłuszcze roślinne (shea, palmowy), mąka pszenna, serwatka w proszku (z mleka), mleko odtłuszczone w proszku, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, orzechy laskowe (2%), syrop glukozowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, glukoza, skrobia, laktoza (z mleka), karmelizowany syrop cukrowy, mleko słodzone zagęszczone, emulgatory: lecytyny (z soi), E476; aromaty, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu, difosforany; sól, syrop cukru inwertowanego, barwnik: karoteny; orzeszki arachidowe.