Fasolka Adzuki BIO 400 g
Ekologiczna fasolka adzuki ma słodko - orzechowy smak. Spożywa się ją jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. Fasolę należy moczyć przez kilka godzin. Następnie przepłukać i gotować w świeżej wodzie do miękkości około 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
- Watch the product:
- Manufacturer's code: 5908249972315
- Availability: Exists
-
The lowest price 30 days before the discount: 10.82 zł gross
- Gross price: 9.45 zł / szt. 9.00 zł / szt.
- szt.
-
Przelewy24, Przelew tradycyjny (przedpłata)
The product is shipped within 24 hours.
Składniki: fasola Adzuki* 100% * składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych
Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie