Nasze pisaki są fajne, bo...
- Pisak służy do dekoracji ciast, ciasteczek, pierniczków, kremów oraz bitej śmietany.
- Jest idealny do tworzenia trwałych dekoracji, nie tylko na suchej powierzchni.
- Dekoruje każdą powierzchnię nie barwiąc jej.
- Bezpośrednio po udekorowaniu ciasteczek nie kładź ich jedno na drugim, odczekaj aż dekoracja zastygnie.
- Nie wykorzystany pisak możesz użyć ponownie. Wystarczy wstawić go na 1 min do gorącej wody.
Składniki: Cukier, olej roślinny (palmowy, rzepakowy), serwatka w proszku (z mleka), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna rzepakowa, aromaty naturalne, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Fajny Pisak żółty: cukier, olej roślinny (palmowy, rzepakowy), serwatka w proszku (z mleka), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna rzepakowa, aromaty naturalne, barwnik: luteina, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Fajny Pisak czerwony: cukier, olej roślinny (palmowy, rzepakowy), serwatka w proszku (z mleka), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna rzepakowa, aromaty naturalne, barwniki: karminy, ekstrakt z papryki; regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Fajny Pisak zielony: cukier, olej roślinny (palmowy, rzepakowy), serwatka w proszku (z mleka), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna rzepakowa, aromaty naturalne, barwniki: chlorofile i chlorofiliny, luteina; regulator kwasowości: kwas cytrynowy.