Składniki: Ciasto: mąka pszenna biała, oleje roślinne (palmowy, słonecznikowy, rzepakowy) w różnych proporcjach, woda, cukier, syrop glukozowy, drożdże, sól jodowana, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, poliglicerynowe estry kwasów tłuszczowych, lecytyna sojowa), wanilina, konserwanty (propionian wapnia, kwas sorbinowy), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), stabilizator (guma ksantanowa). nadzienie kakaowe 15% (cukier, nieuwodorniony roślinny olej palmowy , woda, 7%kakao w proszku o obniżonej zawartości cukru, mleko w proszku odtłuszczone, alkohol etylowy, emulgator (polirycynooleinian poliglicerolu), wanilina, konserwant (sorbinian potasu), stabilizator(alginian sodu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy). nadzienie o smaku waniliowym 15% (syrop glukozowy, woda, olej roślinny palmowy, cukier, serwatka w proszku, mleko w proszku pełne, skrobia modyfikowana, alkohol etylowy , jajko w proszku pełne, emulgatory (lecytyna sojowa, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), konserwant (sorbinian potasu),...